Ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο

By  |  0 Comments

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, προσούτο και μοτσαρέλα!

Συστατικά:

2 ώριμα κίτρινα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες
1 μεγάλη κόκκινη ντομάτα, κομμένη σε φέτες
Μια χούφτα φύλλα βασιλικού
Μια χούφτα προσούτο
Μια μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα
Λίγο ελαιόλαδο
Ξύδι βαλσάμικο, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι

  1. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ή στο γκριλ ψήστε τις φέτες των ροδάκινων σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να καραμελώσουν και να ξεροψηθούν ελαφρώς.
  2. Μοιράστε σε δύο πιάτα τα ψημένα ροδάκινα τις φέτες ντομάτας, το προσούτο και τα κομμάτια μοτσαρέλα. Σκορπίστε τα φύλλα βασιλικού από πάνω.
  3. Προσθέστε το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο. Σερβίρετε αμέσως.

Source: A Bikini A Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *