Δημιουργήστε καθαρή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με μία λάμπα από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων

By  |  0 Comments

Διακοσμήστε το χώρο σας με μία λάμπα από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων και δημιουργήστε μία απόλυτα καθαρή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Οι λάμπες από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές, βελτιώνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας στους εσωτερικούς χώρους. Ο χώρος εξυγιαίνεται αφού οι ηλεκτρικές συσκευές, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός αλλά και η ρύπανση δημιουργούν θετικά φορτισμένα ιόντα που βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν θερμαίνονται απορροφούν την υγρασία, κατακαθίζουν την σκόνη και δημιουργούν αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Τα Αρνητικά Ιόντα είναι διάχυτα στη φύση και μπορούν να προέλθουν από τη βροχόπτωση, τα κύματα θάλασσας, τους καταρράκτες, τα δέντρα, το γρασίδι, τα μεταλλικά στοιχεία, την τουρμαλίνη, αλλά και από νερό που εξατμίζεται ή ακόμη και ιονισμένα μέταλλα. Συγκρίνετε το πώς αισθάνεστε όταν βρίσκεστε στην πόλη με το πώς αισθάνεστε όταν βρίσκεστε στη φύση.

Οι λάμπες από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην διακόσμηση τόσο του σπιτιού όσο και του γραφείου αφού μειώνουν τις επιδράσεις της βλαβερής ακτινοβολίας που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επίσης απορροφούν την υπερβολική υγρασία από την ατμόσφαιρα και εξουδετερώνουν τα βακτήρια και άλλους βλαβερούς οργανισμούς. Το ζεστό και ελκυστικό τους φως επιδρά κατευναστικά και βοηθά στη μείωση του άγχους και τους στρες. Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους, εντάσεις, αλλεργίες, αϋπνίες και προβλήματα του αναπνευστικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *