Πώς να χαρίσετε λάμψη στα μαλλιά σας ενώ στεγνώνουν φυσικά

By  |  0 Comments

Πολλές από εμάς επιλέγουν να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν μόνα τους μετά το λούσιμο χωρίς να τα ταλαιπωρούν με πιστολάκι, ψαλίδι κλπ. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να χαρίσετε στα μαλλιά σας λαμπερό look χωρίς πιστολάκι.

Για αρχή “πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν και να προσπαθήσετε να φορμάρετε τα μαλλιά σας πριν στεγνώσουν” μας συμβουλεύει ο Matt Fugate, στιλιστικός σύμβουλος της Kerastase. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάζετε το κατάλληλο προϊόν και να χτενίζετε τα μαλλιά σας με μια βούρτσα/χτένα έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα και να εισχωρήσει το προϊόν.

Όσον αφορά το κατάλληλο προϊόν, ο Fugate μας λέει να μείνουμε μακριά από τα προϊόντα που ενεργοποιούνται με τη θερμότητα, καθώς δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν. Αντίθετα, καλύτερα να προτιμήσουμε ελαφρά προϊόντα όπως είναι τα καινούρια λάδια λάμψης που έχουν κατακτήσει την αγορά τα τελευταία χρόνια και κάνουν θαύματα ή κάποιο κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Τέλος, μας προτρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας με δροσερό νερό για έξτρα λάμψη!

Νομικός, δημοσιογράφος, yogi και αθεράπευτα ονειροπόλα. Έχει πάρει δύο πτυχία έτσι, για να κάνει το κέφι της. Μήπως να πάει και για το τρίτο; Αγαπά τη γυμναστική, τη σάλσα, τα ταξίδια, τα βιβλία και το πράσινο τσάι. Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει. Όταν δεν διαβάζει, γυμνάζεται κι όταν δεν γυμνάζεται… χορεύει. Βασικά, κυρίως χορεύει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *