Συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε το 2017

By  |  0 Comments

Έξι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε το 2017 για μια πιο υγιή και ευτυχισμένη χρονιά!

  1. Κίνηση. Περισσότερη κίνηση ισούται με περισσότερη υγεία και περισσότερη ευτυχία. Περπατήστε, ανεβείτε από τις σκάλες αντί να πάρετε το ανσασέρ, κάντε γυμναστική. Το να προσθέσετε περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητα σας, θα σας φέρει χαρά το νέο έτος (ειδικά εάν κάνετε δουλειά γραφείου).
  2. Πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι δεν βοηθάει μόνο στη ρύθμιση του μεταβολισμού σας, επιπλέον σας δίνει ενέργεια, σας χαλαρώνει και παρέχει στο σώμα σας τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα.
  3. Διαλογισμός. Τα οφέλη του διαλογισμού στη σωματική και πνευματική υγεία είναι ίσως απαραίτητα στη σύγχρονη εποχή που ζούμε. Καθαρίσετε το μυαλό σας και προσθέστε μια αίσθηση ηρεμίας στην καθημερινότητα σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε διαλογισμό εύκολα, στο σπίτι ή στο γραφείο, μόνο για πέντε ή 10 λεπτά κάθε μέρα.
  4. Ύπνος. Ο ύπνος είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους, για περισσότερη ενέργεια, καλύτερη λειτουργία του σώματος αλλά και για την ευτυχία. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κοιμόμαστε αρκετά! Ένας καλός ύπνος ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μας χαρίζει ηρεμία, καθαρό πνεύμα, έχοντας σαν αποτέλεσμα να τα πηγαίνουμε καλύτερα στην δουλειά αλλά και να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής. Βάλτε στόχο το 2017 να κοιμάστε για τουλάχιστον επτά έως οκτώ ώρες.
  5. Χρόνος έξω. Λίγος καθαρός αέρας σε τακτική βάση μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει το μυαλό σας, να ενισχύσει το σώμα σας και να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Επιπλέον, θα αυξήσει τα επίπεδα βιταμίνης D στο σώμα σας.
  6. Ευγνωμοσύνη. Δείχνοντας εκτίμηση για όλα τα πράγματα που έχετε στη ζωή σας είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας. Το να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας καθημερινά το πόσο ευγνώμονες είστε για την υγεία σας, το σώμα σας και τα μικρά πράγματα στη ζωής σας, είναι κάτι που μόνο χαρά μπορεί να σας φέρει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *