6 σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε διακοπές!

By  |  0 Comments

Μέσα Ιουλίου και το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά. Εάν αισθάνεστε αγχωμένοι και ανήσυχοι όταν βρίσκεστε στην δουλειά χωρίς διακοπές στον ορίζοντα, ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε μια απόδραση.

Διαβάστε παρακάτω έξι σημαντικές ενδείξεις πως χρειάζεστε επειγόντως διακοπές.

1. Μικρά προβλήματα γίνονται μεγάλα ζητήματα. Εάν δεν μπορείτε να χειριστείτε τα μικρά πράγματα που κανονικά φέρνετε εις πέρας, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα.

2. Κάνετε λάθη. Όταν είστε συνεχώς στρεσαρισμένοι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε λάθη – μικρά και μεγάλα.

3. Κάνετε αρνητικές σκέψεις. Μήπως σας φαίνονται όλα βαρετά; Είστε κυνική; Οι αρνητικές σκέψεις είναι σημάδι εξουθένωσης.

4. Δεν κοιμάστε καλά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ δυσκολεύονται να χαλαρώσουν πριν πέσουν στο κρεβάτι και έχουν υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5. Πίνετε πάντα ένα ποτό μετά τη δουλειά. Όλοι χρησιμοποιούμε το αλκοόλ ως μηχανισμό αντιμετώπισης μιας αγχωτικής ημέρας, αλλά αν το δύο φορές την εβδομάδα ποτήρι κρασί έχει μετατραπεί σε καθημερινό μαρτίνι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεστε διακοπές.

6. Πονάτε παντού. Οι συχνοί πόνοι στην πλάτη, οι πονοκέφαλοι και τα καταπονημένα μάτια, είναι ο τρόπος του σώματός σας να σας πει, “Σε παρακαλώ κάνε ένα διάλειμμα!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *