8 λόγοι για να γυμναστείτε με τραμπολίνο

By  |  0 Comments

Αν νομίζετε ότι το τραμπολίνο είναι μόνο για παιδιά, κάνετε λάθος!

To τραμπολίνο αποτελεί έναν αποτελεσματικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο εκγύμνασης που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να διαμορφώσετε το σώμα σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οχτώ λόγοι να γυμναστείτε με τραμπολίνο:

  1. Η άσκηση με αναπηδήσεις, όπως το τραμπολίνο είναι πιο αποτελεσματική μορφή άσκησης  από άλλες σωματικές προπονήσεις, αφού έχουν τη δυνατότητα να καίουν το ανεπιθύμητο λίπος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα στο τραμπολίνο μπορεί να κάψει το ίδιο λίπος με 30 λεπτά τρέξιμο.
  2. Αυξάνει την αντοχή μας και βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα.
  3. Βελτιώνει την ευλυγισία καθώς ενισχύει και μακραίνει τους μύες.
  4. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των μυών, την ενίσχυση των οστών και την ενίσχυση των αρθρώσεων.
  5. Βελτιώνει τον συντονισμό και την ισορροπία. Η εξισορρόπηση σε ένα τραμπολίνο διαφέρει πολύ με οτιδήποτε άλλο. Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε αναπτύσσετε μια μοναδική επίγνωση του κέντρου βάρους σας, του ελέγχου του σώματος σας και της ισορροπίας σας.
  6. Παράλληλα με την βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού βελτιώνεται και η  στάση του σώματος. Μαθαίνετε να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά, την πλάτη σας ίσια και τον κορμό σας σταθερό.
  7. Οι αναπηδήσεις στο τραμπολίνο διεγείρουν τα εσωτερικά όργανα και ευνοούν την λεμφική κυκλοφορία, ωθώντας τις τοξίνες έξω από τα κύτταρα και επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να μπουν. Είναι λοιπόν ένας ιδανικός τρόπος για να την αποτοξίνωση του σώματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
  8. Η έλλειψη βαρύτητας μπορεί να είναι συναρπαστική και αναζωογονητική. Η αύξηση της κυκλοφορίας του οξυγόνου διεγείρει την απελευθέρωση της ενδορφίνης, της ορμόνης της ευτυχίας και της χαράς.

Personal training one to one και Semi Personal Training (2-3 άτομα) σε πολύ προσιτές τιμές μόνο στο WORK IT OUT – BOUTIQUE FITNESS STUDIO: Το νέο fitness spot στον Βύρωνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *