Η ολιστική διατροφολόγος, wellness expert και health coach, Kelly LeVeque, του Be Well by Kelly, προτείνει μία νόστιμη συνταγή για ένα θρεπτικό πρωινό σάντουιτς με ιαπωνική γλυκοπατάτα.

Συστατικά
Japanese Yam (ιαπωνική γλυκοπατάτα)
Ινδικό βούτυρο Γκι / Ghee
Αυγό
Μπέικον
Ρόκα

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και τρίβουμε την ιαπωνική γλυκοπατάτα. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ινδικό βούτυρο γκι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, μην το αφήσετε να κάψει. Βάλτε 2 ξεχωριστές χούφτες από την τριμμένη ιαπωνική γλυκοπατάτα στο τηγάνι και τηγανίστε για 2-4 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και αναποδογυρίστε ώστε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Αφήστε τις να κρυώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί ή σχάρα. Τηγανίστε το μπέικον και το αυγό. Φτιάξτε ένα σάντουιτς με τις ιαπωνικές γλυκοπατάτες απλώνοντας σε στρώματα την ρόκα, το μπέικον και το αυγό.



Credits & source: MyDomaine
0 Comments