Fitness | Το “WORK IT OUT” σου δίνει την ευκαιρία να γυμναστείς αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Αυτές είναι οι 12 συνήθειες που θα σας φέρουν επιτυχία και χρήματα!

Αυτές είναι οι 12 συνήθειες που θα σας φέρουν επιτυχία και χρήματα!

Oolala Newsletter

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND STAY UP-TO-DATE ON OUR LATEST WELLNESS LIFESTYLE NEWS!

Αισθάνεστε δυσαρεστημένοι με την καριέρα σας ή με το πόσο λίγα χρήματα βγάζετε;

Μάθετε ποιες είναι οι δώδεκα συνήθειες που μπορεί να σας βοηθήσουν στην οικοδόμηση της επιτυχίας και του πλούτου.

1. Σηκωθείτε νωρίς το πρωί

Φανταστείτε πόσο παραγωγική δουλειά μπορείτε να κάνετε νωρίς το πρωί, χωρίς διακοπές ή περισπασμούς. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον επιπλέον χρόνο για τον καθορισμό των στόχων και την διερεύνηση ευκαιριών.

2. Δικτυωθείτε

Ο ελεύθερος χρόνος με τους ομοϊδεάτες σας, σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με τους άλλους και να μάθετε από αυτούς. Το ποιον κάνετε παρέα καθορίζει για το τι θέμα μιλάτε και τι κάνετε γι’ αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε το αποτέλεσμα της σταδιοδρομίας σας με το να είστε με επιτυχημένους ανθρώπους που θα σας διδάξουν, θα σας ανυψώσουν και θα σας υποστηρίξουν.

3. Ακολουθήστε το κάλεσμά σας

Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που αισθάνθηκαν “κάτι να τους καλεί” και άρχισαν από το μηδέν – επικεντρώθηκαν σε αυτό που ήθελαν να επιτύχουν μέχρι που έγινε πραγματικότητα. Ακολουθήστε την αποφασιστικότητά τους: αγνοήστε το θόρυβο και μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

4. Διαβάστε για να μάθετε

Όλοι οι πλούσιοι και οι επιτυχημένοι είναι συνεχώς σε κατάσταση αυτοβελτίωσης, διαβάζουν για να μάθουν και να αναπτυχθούν σαν άνθρωποι. Όπως είπε και ο Dr. Seuss: “Όσο περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε, τόσο περισσότερα πράγματα θα μάθετε. Όσο περισσότερο μαθαίνετε, τόσο περισσότερο τα μέρη που θα πάτε.”

5. Κάντε μια λίστα

Για να επιτευχθεί ένας στόχος, θα πρέπει να κάνετε μία λίστα με ό, τι θέλετε να πετύχετε. Η πλειοψηφία των πλούσιων ανθρώπων δημιουργούν καθημερινά λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνουν και πραγματοποιούν το 70 τοις εκατό ή και περισσότερο από αυτά. Έχουν στόχους στους οποίους επικεντρώνονται και εργάζονται σκληρά για την επίτευξή τους.

6. Σηκωθείτε από τον καναπέ

Οι πλούσιοι και επιτυχημένοι άνθρωποι επιλέγουν πιο παραγωγικές και σημαντικές δραστηριότητες από το να κάθονται στον καναπέ και να βλέπουν τηλεόραση.

7. Αντιμετωπίστε τον χρόνο ως πολύτιμο μέσο

Οι πλούσιοι άνθρωποι αποφεύγουν να σπαταλούν χρόνο σε ασήμαντα θέματα ή σε περισπασμούς. Δεν κάθονται για ώρες χαζεύοντας στα social media, επειδή ξέρουν ότι ο χρόνος είναι μη ανανεώσιμος πόρος.

8. Πάρτε ρίσκα

Οι πλούσιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τα ρίσκα  οδηγούν σε ανταμοιβές. Ως εκ τούτου, είναι πιο πρόθυμοι να αναλάβουν ρίσκα -όχι απερίσκεπτα ρίσκα, αλλά υπολογισμένα. Οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι ξέρουν τι αντέχουν να χάσουν εάν το ρίσκο αποτύχει. Οι περισσότεροι έχουν ένα σχέδιο Β για την ελαχιστοποίηση της αποτυχίας. Εάν το ρίσκο δεν αποδώσει, υπάρχει πάντα μια άλλη λύση.

9. Εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι σκληρότερα

Τα διαλείμματα στην εργασία είναι ένας έξυπνος τρόπος για να γίνετε πιο παραγωγικοί. Η σκληρή δουλειά είναι σημαντική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαμβάνετε προσωπικό χρόνο για χαλάρωση και αυτο-βελτίωση. Δουλέψτε σκληρά και στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα. Όταν επιστρέψετε θα είστε ανανεωμένοι και πιο παραγωγικοί.

10. Επενδύστε στην υγεία σας

Οι πλούσιοι και επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν τη σχέση μεταξύ της υγιεινής διατροφής και της άσκησης και της ικανότητάς τους να ολοκληρώνουν τα πράγματα που θέλουν να κάνουν.

11. Βελτιώστε την συναισθηματική νοημοσύνη σας

Οι πλούσιοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι καλές σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Είναι συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους, πράγμα που σημαίνει, επίσης, ότι είναι διορατικοί στο να διαβάζουν τα συναισθήματα των άλλων. Ο Warren Buffett έχει δηλώσει ότι η συναισθηματική νοημοσύνη αποτελεί το 85 έως 90 τοις εκατό της επιτυχίας.

12. Να είστε δοτικοί

Πραγματικά πλούσιος είναι ο  άνθρωπος που κατανοεί τη σημασία της δοτικότητας. Όπως είπε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν,”Μόνο μια ζωή που ζεις για τους άλλους είναι μια ζωή που αξίζει τον κόπο”.

0 Comments