Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού! Είναι γλυκό, δροσερό και ταιριάζει απόλυτα με το φρέσκο δυόσμο και τη φέτα!
Συστατικά
1/4 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
1 γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
1 καρπούζι, κομμένο σε κύβους
115 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε το ξίδι από κόκκινο κρασί, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Έπειτα ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, το καρπούζι και τη φέτα.
Περιχύνετε με λίγο από το dressing.
Πηγή: leaf.tv
0 Comments