Menu & Search
Πανακότα με στέβια!

Πανακότα με στέβια!

Νόστιμη πανακότα με στέβια από τον Executive Pastry Chef, Δημήτρη Νάκο. Απολαύστε χωρίς τύψεις!

Υλικά

900 gr κρέμα γάλακτος 35%

250 gr γάλα

200 gr νερό

100 gr γλυκαντική ύλη στέβια (1/1)

Άρωμα βανίλια

24 gr Ζελατίνη

Σιρόπι με στέβια της αρεσκείας μας για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη στέβια με το γάλα.

Μαλακώνουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από τις ζελατίνες) σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε.

Μόλις αρχίσει να βράζει αποσύρουμε από τη φωτιά.

Ρίχνουμε τις μαλακωμένες ζελατίνες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν,
Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε μπολ ή ποτήρια της αρεσκείας μας.

Γαρνίρουμε με σιρόπι φράουλας ή καραμέλας με στέβια.

Δημήτρης Νάκος

Executive Pastry Chef 

dimnacos@gmail.com

0 Comments