Μία εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη σπιτική πραλίνα φουντουκιού με στέβια, από τον Executive Pastry Chef Δημήτρη Νάκο!
Υλικά
1000 γραμμάρια φουντούκια καβουρδισμένα
100 γραμμάρια στέβια
160 γραμμάρια κακάο
50 γραμμάρια σοκολάτα με στέβια
300 γραμμάρια λάδι
3 γραμμάρια βανίλια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την στέβια με το κακάο και την βανίλια.
Σε ένα μπλέντερ λιώνουμε καλά τα φουντούκια με το λάδι.
Ρίχνουμε τις σκόνες και τη λιωμένη σοκολάτα.
Το δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει κρεμώδης η υφή του.
Τοποθετούμε σε βάζο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Δημήτρης Νάκος
Executive Pastry Chef
dimnacos@gmail.com
Διαβάστε ακόμη στο Oolala
Φτιάξτε την πιο τέλεια πορτοκαλόπιτα!
Λαχταριστά cheeseburgers με σάλτσα μπάρμπεκιου!
0 Comments