ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Τι μας προσφέρει το goji berry;

Τι μας προσφέρει το goji berry;

Το goji berry είναι ένα από τα superfoods που είναι καλό να περιλαμβάνουμε στη διατροφή μας. Γιατί όμως το προτείνουν ανεπιφύλακτα οι ειδικοί;

Αρχικά, όπως είπαμε είναι υπερτροφή κι αποτελεί όπλο ενάντια σε πολλές παθήσεις όπως των ματιών, των νεφρών αλλά και του συκωτιού. Δεν έχει πολλές θερμίδες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C , σε φυτικές ίνες και είναι επίσης  πηγή σιδήρου. Πολλοί διατροφολόγοι το συνιστούν σαν υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής καθώς περιέχει αντιοξειδωτικά και είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Αν και δεν συνδέεται τόσο με την  απώλεια βάρους, το goji berry χάρη στα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του και στην υψηλή περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες, δημιουργεί ένα αίσθημα πληρότητας με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε μικρότερες ποσότητες φαγητού. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες βοηθά στην καταπολέμηση της υπέρτασης και του διαβήτη καθώς επίσης και των εμφραγμάτων και των καρδιακών προσβολών. Τέλος, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και αποτελεί σημαντικό μέσο για τη καλή μας διάθεση. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να το συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας για να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και να έχουμε ενέργεια χωρίς να καταναλώνουμε τεράστιες ποσότητες καφέ καθημερινά.

0 Comments