Menu & Search
Τοστ με γκρέιπφρουτ & αβοκάντο

Τοστ με γκρέιπφρουτ & αβοκάντο

Φέτες εσπεριδοειδών με αβοκάντο σε μπαγκέτα… το απόλυτα υγιεινό και νόστιμο σνακ! Η υφή από τα ψημένα φουντούκια και το κρεμώδες αβοκάντο κάνει τη τέλεια αντίθεση με τα χυμώδη εσπεριδοειδή και το φρυγανισμένο ψωμί.

Συστατικά

1 γκρέιπφρουτ

Μία μικρή χούφτα φουντούκια

1 Αβοκάντο

Ψωμί (εμείς χρησιμοποιήσαμε γαλλική μπαγκέτα)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς.

Ψήνετε τα φουντούκια για 10-12 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν).

Ξεφλουδίζετε το γκρέιπφρουτ και το κόβετε σε φέτες, ψήνετε τις φέτες του τοστ και πολτοποιείτε με ένα πιρούνι το αβοκάντο.

Καλύβετε τα φουντούκια με μια πετσέτα και τρίβετε για να αφαιρέσετε τις φλούδες από το ψήσιμο τους ενώ είναι ακόμα ζεστά και στη συνέχεια τα ψιλοκόβετε.

Αλείφετε τις τις φέτες του τοστ με το αβοκάντο, βάζετε επάνω τις φέτες γκρέιπφρουτ ρίχνετε λίγο λάδι, προσθέτετε τα φουντούκια και πασπαλίζετε με αλάτι.

Πηγή: leaf.tv

Διαβάστε ακόμη στο Oolala

Lavender lemon ice

Popsicles με gin tonic και αγγούρι

Tartines με κατσικίσιο τυρί, προσούτο και σύκα!

Ανανάς βάρκα με σορμπέ!

0 Comments