ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Καλώς όρισες 2022!

Καλώς όρισες 2022!

Η πρώτη μέρα του 2022 είναι πλέον γεγονός. Κι, όμως, το χθες από το σήμερα το ορίζουν μόνο λίγες ώρες και, έτσι, ένα έτος μοιάζει να πέρασε μέσα σε λίγα, μόλις, λεπτά. Ένα δύσκολο έτος έφυγε και ένας νέος λευκός καμβάς μόλις έφτασε και μας καλωσορίζει να παίξουμε με τα χρώματα δίπλα του.

Μερικοί αποστρέφονται τελείως το να θέτουν νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται και μερικοί ζουν ακριβώς για αυτήν τη στιγμή. Σ’ όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, έχεις και συ κάθε δικαίωμα σε νέα ξεκινήματα και σε μερικές ευχές, εάν το επιθυμείς. Εάν αποφασίσεις να θέσεις στόχους για άλλη μια φορά ή αν δοκιμάσεις να το κάνεις για πρώτη φορά σου έχω μια πρόκληση.

Προσπάθησε για αλλαγή να σκεφτείς λίγο πιο απλά ή ακόμη καλύτερα να μη σκεφτείς και πολύ. Αλλά γράψε στο χαρτί μπροστά σου ό,τι σου ‘ρθει πρώτο στο μυαλό έτσι γρήγορα και αβίαστα. Συνέχισε με τα επόμενα κι ότι προκύψει. Σταμάτησε όποτε το νιώσεις και κοίταξε το χαρτί. Συλλογίσου τώρα αυτά που κατέγραψες. Σκέψου τα, οραματίσου τα, αλλά μην τα κρίνεις. Όνειρα είναι, στόχοι που επιθυμείς. Σιγά το πράγμα που αξίζει και τόση επίκριση.

Τέλος, κύκλωσε με το χρώμα που αγαπάς περισσότερο, αυτό το ένα που σίγουρα θες να προσπαθήσεις παραπάνω γι’ αυτό φέτος. Δοκίμασε να το γράψεις σε κάποιο χαρτάκι και να το βάλει σ’ εμφανές σημείο κάπου κοντά π.χ. στο γραφείο σου, στο ημερολόγιο σου ή όπου αλλού θα το βλέπεις περισσότερο στη διάρκεια της ημέρας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σου εύχομαι καλή χρονιά, γεμάτη όνειρα και επιθυμίες!

Featured Image: Hello I’m Nik/Unsplash

0 Comments