ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
3 νησιά ιδανικά για διακοπές με την παρέα

3 νησιά ιδανικά για διακοπές με την παρέα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν μπορείτε να αποφασίσετε που θα πάτε διακοπές; Σου έχω συγκεντρώσει μερικές προτάσεις.


Η Ελλάδα είναι γεμάτη με πανέμορφα νησιά. Κάθε χρόνο καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι η γνωστή συζήτηση με του φίλους καταλήγει σε απόγνωση. Τα νησιά μας είναι τόσα πολλά και όλα τους υπέροχα που δεν μπορείς να αποφασίσεις σε ποιο να πας με τα φιλαράκια σου. Εγώ όμως σου έχω συγκεντρώσει μερικές προτάσεις για να σου περιορίσω λίγο τις επιλογές.

Αμοργός 

Photo: @wirestock/Freepik

Στην Αμοργό θα πας με την παρέα σου και θα γνωρίσεις τόσους πολλούς ανθρώπους που όλοι μαζί θα δημιουργήσετε μια μεγαλύτερα παρέα. Το κάμπινγκ της Αιγιάλης μαζεύει τον περισσότερο κόσμο του νησιού. Στο νησί πέρα από ατελείωτες βουτιές μπορείς να απολαύσεις πεζοπορία στο ορεινά και το ηλιοβασίλεμα στους μύλους της Χώρας.

Ικαρία 

Photo:Vasiliki Theodoridou/Unsplash

Η Ικαρία είναι το νησί της απόλυτης χαλάρωσης, των πανηγυριών και εννοείτε της παρέας. Έχει υπέροχες παραλίες. Πάρε μαζί σου μπύρες και μια κιθάρα και ετοιμάσου να ανάψεις φωτιές στην άμμο!

Νάξος

Photo: David Kaloczi/Unsplash

Η Νάξος είναι σίγουρα νησάκι για να πας με την παρέα σου αλλά και με τον σύντροφό σου. Θα πας σίγουρα μια φορά και θα θέλεις να ξανά πας. Θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσω αλλιώς θα χρησιμοποιήσετε το ΚΤΕΛ για να εξερευνήσετε όλες τις παραλίες του νησιού. Μην ξεχάσετε να πάτε στα μπαράκια της χώρας από τα οποία θα φύγετε μάλλον το επόμενο πρωί.

Featured Image: thiago japyassu/Unsplash

0 Comments