ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
3 tips για να ανεβάσεις την διάθεση σου

3 tips για να ανεβάσεις την διάθεση σου

Διάβασε μερικά tips που πραγματικά θα σε κάνουν να τονώσεις την διάθεσή σου!


Είναι κάποιες μέρες που η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερα της. Είσαι κυκλοθυμική, έχεις νεύρα και σου φταίνε όλα. Όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως όλα είναι περαστικά. Το θέμα είναι κάθε φορά που θα νιώθουμε πιεσμένοι, πεσμένοι και κουρασμένοι να προσπαθούμε να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους για να ανέβει η διάθεση μας.

1. Συναναστρέψου με χαρούμενους ανθρώπους

Έρευνες έχουν δείξει πως αν έρχεσαι σε επαφή με χαρούμενους ανθρώπους αυξάνεις κατά 25% τις πιθανότητες να είσαι και εσύ πιο χαρούμενη. Οι θετικοί άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

2. Κάνε ποιοτικό ύπνο

Ένας μέσος ενήλικας χρειάζεται εφτά ώρες βραδινού ύπνου για να ξεκουράσει το σώμα του και να γεμίσει μπαταρίες. Σκέψου πόσες φορές ξύπνησες με νεύρα το πρωί επειδή δεν κοιμήθηκες καλά. Για να είσαι πιο αποδοτική και ευδιάθετη θα πρέπει να ξεκουράζεσαι ουσιαστικά.

3. Περιόρισε τη χρήση των social media

Σκέψου πόσες ώρες αφιερώνεις μπροστά από μια οθόνη. Είτε αυτή είναι το κινητό σου, είτε ο υπολογιστής σου, είτε η τηλεόραση. Και δεν μιλάω για τις ώρες εκείνες που αναγκαστικά τα χρησιμοποιείς λόγω δουλειάς αλλά για εκείνες που σπαταλάς αντί να κάνεις ένα χόμπι. Πάνε μια βόλτα με τους φίλους σου. Έναν περίπατο. Αφιέρωσε χρόνο στο κατοικίδιο σου. Θα δεις πως θα σε χαλαρώσει και δεν θα έχεις τόσο άγχος!

Featured Image: Andrea Piacquadio/Pexels