ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
6 κυριακάτικες συνήθειες για μία καλή εβδομάδα

6 κυριακάτικες συνήθειες για μία καλή εβδομάδα

Ξεκίνα την εβδομάδα σου δυναμικά!


Τα πράγματα που κάνεις την Κυριακή έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πώς αισθάνεσαι την υπόλοιπη εβδομάδα, γι’ αυτό θα ήταν καλό να υιοθετήσεις ορισμένες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να σου πηγαίνει καλά η εβδομάδα.

1 Προετοίμασε τα γεύματα σου. Ξόδεψε λίγο χρόνο την Κυριακή για να ετοιμάσεις μερικά ή και όλα τα γεύματα της εβδομάδας και βάλτα στο ψυγείο, έτσι ώστε κάθε πρωί να έχεις έτοιμο το μεσημεριανό σου. Όχι μόνο θα σου εξοικονομήσει χρόνο και θα σε απαλλάξει από το άγχος, αλλά και καθιστά πολύ πιο εύκολο να τρως υγιεινά.

2 Διάλεξε τα ρούχα που θα φοράς κάθε μία μέρα. Διάλεξε τα σύνολα της εβδομάδας από την Κυριακή. Έτσι, το πρωί δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις τι να φορέσεις και θα χορτάσεις λίγα λεπτά περισσότερο ύπνο.

3 Τακτοποίησε τον χώρο σου. Μην υποτιμάς το πόσο καταπληκτικά μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι το να ξυπνάς σε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο. Σύμφωνα με μελέτες όταν ο προσωπικός μας χώρος είναι τακτοποιημένος, τα επίπεδα άγχους μας μειώνονται.

Απόλαυσε ένα κυριακάτικο Self-Care. Πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα δεν προλαβαίνεις να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η Κυριακή είναι η κατάλληλη ημέρα για self-care πρακτικές,  όπως να κάνεις μανικιούρ, ένα ζεστό αφρόλουτρο, μάσκα ή καθαρισμό προσώπου, που θα σε βοηθήσουν να αντλήσεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την εβδομάδα που έρχεται.

6 Προγραμμάτισε την εβδομάδα σου. Αγόρασε ένα organizer για να οργανώνεις ευχάριστα τον χρόνο σου και να προγραμματίζεις τις υποχρεώσεις σου! Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο αφιέρωσε 10-20 λεπτά για να οργανώνεις το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ OOLALA:

ΥΓΙΕΙΝΑ TRICKS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Feautured Image: freestocks/Unsplash

0 Comments