ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Αλλαγή σεζόν αλλαγή και στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμαι

Αλλαγή σεζόν αλλαγή και στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμαι

Μάθε ποια καλλυντικά πρέπει να προσθέσεις και ποια να αφαιρέσεις από το νεσεσέρ σου.


Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι ανάγκες του δέρματός μας. Η αύξηση της υγρασίας στον αέρα, οι πιο ήπιοι άνεμοι, οι μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας και τα αλλεργιογόνα είναι παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα μας. Η εποχή είναι έτοιμη να αλλάξει ξανά και εμείς είμαστε έτοιμες ψυχολογικά να δεχτούμε το καλοκαίρι. Είναι όμως έτοιμο και το νεσεσέρ σου;

Πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσουμε τις παχύρρευστες κρέμες. Θέλουμε πάντα να παραμένουμε ενυδατωμένες ανεξάρτητα από την εποχή που έχουμε. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, δεν χρειαζόμαστε αυτό το βαρύ στρώμα που κλειδώνει όλη μας την υγρασία.

Δεύτερο βήμα είναι να προσθέσεις έναν ορό για το τριχωτό της κεφαλής και να ξεφορτωθείς τα λιπαρά έλαια μαλλιών. Ο χειμωνιάτικος καιρός μπορεί να κάνει τις άκρες μας ξηρές και φριζαρισμένες, αλλά ο καλοκαιρινός ήλιος καταστρέφει το τριχωτό της κεφαλής. Περιποιήσου τα μαλλιά σου από τη ρίζα και κάτω με έναν ελαφρύ, προστατευτικό και επουλωτικό ορό για το τριχωτό της κεφαλής.

Τρίτο βήμα είναι να παραλείψεις το σκληρά scrub και να προσθέσεις στην ρουτίνα σου το γαλακτικό οξύ. Τα scrub είναι ιδανικά προς το τέλος του χειμώνα, που το δέρμα μας εξακολουθεί να είναι λίγο ξεφλουδισμένο. Οι οροί και τα προϊόντα με γαλακτικό οξύ θα απομακρύνουν απαλά τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα.

Featured Image: halayalex/freepik