ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Αντίο 2021!

Αντίο 2021!

Σε λίγες ώρες το 2021 θα είναι πλέον παρελθόν. Μπορεί να ‘ναι και για σένα η ώρα αυτή του απολογισμού σε σχέση με την χρονιά που μόλις πέρασε. Στιγμές ήρθαν και έφυγαν, άνθρωποι βγήκαν από την ζωή μας και άλλοι μόλις μπήκαν, κύκλοι ολοκληρώθηκαν και νέα ξεκινήματα έγιναν ή είναι προ των πυλών. Όλα αυτά, με λίγα λόγια, αποτελούν τη ζωή στην ολότητά της.

Σε προσκαλώ, λοιπόν, μαζί μου να κάνεις έναν δίκαιο απολογισμό φέτος. Υπήρχαν, σίγουρα, χαρούμενες και μελαγχολικές στιγμές. Άλλωστε, αυτό επιβάλλει η ζωή για να υπάρχει ισορροπία και αρμονία. Σε καλωσορίζω να σκεφτείς με ευγνωμοσύνη όλα αυτά που κέρδισες από την φετινή χρονιά και να αγκαλιάσεις όλα εκείνα που μπορεί να σε στεναχώρησαν. Και αν έχεις και στιγμές που σίγουρα δε θες να θυμάσαι, δεν πειράζει, όλα επιτρέπονται, και ήρθε η ώρα να ξορκίσεις για την ώρα αυτές τις στιγμές, εάν αυτό επιθυμείς.

Μια νέα χρονιά έρχεται και συ ετοιμάζεσαι να την ξεκινήσεις γεμάτος εμπειρίες από την χρονιά που έφυγε και, σίγουρα, δεν είσαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήσουν όταν καλωσόρισες το 2021. Ετοιμάσου, λοιπόν, για νέες περιπέτειες!

Καλή αρχή! Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο και γεμάτο φως το 2022!

Featured Image: Ian Schneider/Unsplash

0 Comments