ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Coffee shops ιδανικά για διάβασμα στην Θεσσαλονίκη

Coffee shops ιδανικά για διάβασμα στην Θεσσαλονίκη

Έχεις βαρεθεί να διαβάζεις στο σπίτι σου και θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις; Πάρε μερικές ιδέες.


Τι πιο ωραία αίσθηση από το να βρεις ένα μέρος όπου το κλίμα θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και θα διαβάσεις ευκολότερα; Σε αυτά τα μαγαζιά θα απολαύσεις τον καφέ σου και το βιβλίο σου. Βρες το στυλ που σου ταιριάζει ανάμεσα στα μαγαζιά που σου προτείνουμε.

Cafe Nefeli  

Photo:@cafenefeli

Το Cafe Nefeli γεννήθηκε στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης το 1981. Είναι από τα πιο όμορφα cozy μαγαζιά που μπορείς να το κάνεις το επόμενο στέκι σου. Έχει μέσα και δανειστική βιβλιοθήκη που θα σε μυήσει περισσότερο στο διάβασμα.

Δέντρο στο Bar

Photo: @dentrostobar

Είναι το γνωστό σε όλους μας αρχοντικό της Βασ. Γεωργίου. Μπορεί οι περισσότεροι να το ξέρουν από τα Live που διοργανώνει αλλά είναι ιδανικό για να σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τον καφέ σου.

Container Art & Cafè

Photo: @containerartcafe

Στο μαγαζί θα απολαύσεις το διάβασμα με θέα την Αρχαία Αγορά. Σε αυτόν τον χαλαρωτικό χώρο γίνονται συχνά εκθέσεις και καλλιτεχνικές συγκεντρώσεις.

Join Juice Bar 

Photo: @joinjuicebars

Στην Π. Π. Γερμανού βρίσκεται αυτό το μαγαζάκι που σερβίρει τους διάσημους χυμούς του. Ακόμα στο βάθος που μαγαζιού έχει διαμορφωθεί ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος για να χαλαρώσεις και να διαβάσεις.

Featured Image: Cup of Couple/Pexels

0 Comments