ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Δημιούργησε το απόλυτο no make up look

Δημιούργησε το απόλυτο no make up look

Μάθε πως θα δημιουργήσεις το απόλυτο no make up look εύκολα και γρήγορα. Γιατί δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.


Μην ξεχνάς πόσο καλό είναι για την επιδερμίδα σου να απολαμβάνει μερικές μέρες ελευθερίας. Αν ωστόσο δεν μπορείς να αποχωριστείς τα καλλυντικά σου, σου έχω βρει τον πιο εύκολο τρόπο για να βαφτείς τόσο όσο.

Το πρώτο βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ είναι η σωστή ενυδάτωση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις foundation. Αν ωστόσο θέλεις να το συμπεριλάβεις προτίμησε να αναμείξεις μια μικρή ποσότητα με την ενυδατική σου.

Βήμα δεύτερο να τοποθετήσεις το concealer. Είτε βάλεις foundation είτε όχι το concealer είναι ένα σημαντικό βήμα. Ειδικά στην περίπτωση που δεν βάλεις foundation, αφού θα καλύψει τους μαύρους κύκλους σου και τυχόν κόκκινα σημάδια που έχεις στο πρόσωπο σου.

Στην συνέχεια περνάμε στο τρίτο βήμα όπου θα τοποθετήσουμε την πούδρα μας. Με την πούδρα θα σετάρουμε το αποτέλεσμα μας και θα απομακρύνουμε τυχόν γυαλάδες που υπάρχουν. Το μυστικό είναι να την τοποθετήσεις με ταμποναριστές κινήσεις.

Βήμα τέταρτο, το ρουζ. Απαραίτητο βήμα ακόμα και το no make up look. Αφού από τα παλιά χρόνια έχουμε μάθει πως τα κόκκινα μαγουλάκια δείχνουν ένα υγιές οργανισμό. Επίλεξε μια ζεστή απόχρωση ροζ ή ροδακινί.

Τέλος βήμα πέμπτο, το κραγιόν. Θυμάμαι πάντα την γιαγιά μου να μου λέει πως δεν βγαίνει ποτέ της από το σπίτι χωρίς το αγαπημένο της κραγιόν. Βρες την αγαπημένη σου απόχρωση σε ένα κραγιόν με gloss υφή (για μην ξεχνάμε και τις τάσεις) και είσαι έτοιμη!

Featured Image: Fleur Kaan/Unsplash

0 Comments