ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Διώξε την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σου

Διώξε την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σου

Πολλές φορές νιώθουμε πως οι καταστάσεις που βιώνουμε μας κουράζουν και μας ταλαιπωρούν. Άλλες φορές πάλι νιώθουμε πως οι άνθρωποι γύρω μας, μας επηρεάζουν με την ενέργεια τους, Είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι φορές που έχουμε πει μπαίνοντας στο σπίτι μας πως ο χώρος μας έχει γεμίσει με αρνητική ενέργεια.

Emre Can Acer/Pexels

Ένας πολύ απλός τρόπος για να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου είναι η γενική καθαριότητα. Περίμενες να ακούσεις για μεταφυσικά πράγματα; Όχι. Γιατί, τι πιο απλό από το να καθαρίσεις και να συμμαζέψεις τον χώρο σου. Όταν ο χώρος που περνάς αρκετές ώρες της μέρας είναι καθαρός, τότε και εσύ θα νιώθεις πιο ήρεμη μέσα σε αυτόν.

Alina Vilchenko/Pexels

Αυτό που σίγουρα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια είναι τα βότανα. Λεβάντα, φασκόμηλο, λεμονόχορτο και μαντζουράνα. Όλα τους με εξαιρετικές ιδιότητες. Μπορείς να τα βράσεις και να χρησιμοποιήσεις το ζωμό τους σε συνδυασμό με τα καθαριστικά σου. Θα χαρίσουν στο σπίτι σου ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Ioana Motoc/Pexels

Τέλος αυτό που ηρεμεί εμάς αλλά και τον χώρο μας είναι η φωτιά. Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που έχουν στο σπίτι τους τζάκι τότε μπορείς να προμηθευτείς κεριά και να φτιάξεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Featured Image: Lisa Fotios/Pexels

0 Comments