ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Δοκίμασε να πεις αυτό που σκέφτεσαι!

Δοκίμασε να πεις αυτό που σκέφτεσαι!

Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, οι μέρες που κάτι θες να πεις και δεν το λες. Οι μέρες που έχεις ένα κόμπο στο στομάχι, εκείνες που κάτι σου εμποδίζει την αναπνοή και σου προκαλεί πονοκέφαλο. Ναι υπάρχουν, κι είναι μια πραγματικότητα!

Έχεις, όμως, επιλογή! Μια σπουδαία επιλογή, την επιλογή της εξωτερίκευσης. Μπορείς να δοκιμάσεις να μοιραστείς αυτό που σου συμβαίνει. Εάν συμβαίνει κάτι μέσα σου που δε ξέρεις καλά-καλά ακόμη τι ακριβώς είναι, δοκίμασε να το μοιραστείς με ένα φίλο, μ’ έναν συγγενή, με κάποιον που νιώθεις άνετα. Εάν, πάλι, συμβαίνει κάτι μέσα σου σε συνάρτηση με κάποιον άλλον, απλά πες του το! Είναι τόσο απλή η λύση καμιά φορά. Μια τόσο απλή δράση αρκεί!

Ναι, ξέρω, μετά θα αναρωτηθείς τις συνέπειες κι αυτό είναι που σε κρατά πίσω. Ναι, ίσως, να υπάρξουν συνέπειες. Μπορεί να ‘ναι και θετικές! Σίγουρα μετά θα γίνει κάτι διαφορετικό και είναι προτιμότερο από το να μη γίνεται τίποτα. Γιατί η ζωή κυλά κι όσο κι αν θες να διακόψεις τη ροή της και να την ελέγξεις αυτό δεν είναι εφικτό και καλό είναι να το αποδεχόμαστε!

Δοκίμασε, λοιπόν, να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις αυτό που σκέφτεσαι… Η συνέχεια μπορεί και να ‘χει πλάκα!

Featured Image: Volodymyr HryshchenkoUnsplash

0 Comments