ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Είσαι αρκετή!

Είσαι αρκετή!

Άλλαξες πόλη, χώρο, δουλειά, σπουδές ή και συνήθειες; Έχεις και συ την απαίτηση από τον εαυτό σου να ανταποκρίνεται σ’ όλα τέλεια; Έχεις κι συ θολωμένη αυτοεικόνα; Λες και γέμισαν υγρασία τα μάτια σου και δε σε βλέπεις καθαρά για μια ακόμη φορά; Μάντεψε… Δεν είσαι η μόνη και δεν είσαι μόνη.

Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες για όλους τους ανθρώπους. Όλοι δυσκολεύονται και κάποιοι από εμάς μπορεί να δυσκολεύονται και λίγο παραπάνω. Δεν πειράζει, όμως! Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου. Δεν ωφελεί, άλλωστε, πουθενά και σίγουρα δε σου μειώνει το άγχος ή τη δυσκολία.

Επομένως, αντί να σε μαλώνεις και να σε κατηγορείς για όλα αυτά που δεν έχεις καταφέρει ακόμη, δοκίμασε για αλλαγή να σε αγκαλιάσεις, να σε φροντίσεις και να σου πεις ένα μπράβο για όλα αυτά που έχεις ήδη καταφέρει. Γιατί σίγουρα έχεις καταφέρει πολλά και τα ξεχνάς μπροστά στην πρώτη υποτιθέμενη αποτυχία σου. Φτιάξε ή παρήγγειλε το αγαπημένο σου πρωινό, απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ, άρχισε ήρεμα και χαλαρά την ημέρα σου, πήγαινε μια βόλτα, κάνε ένα μπάνιο, καθάρισε το χώρο σου και υπενθύμισε στον εαυτό σου πως τα αξίζεις όλα αυτά και ακόμη παραπάνω.

Ναι, είσαι αρκετή!

Featured Image: Content Pixie/Unsplash

0 Comments