ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Ιδέες για να γιορτάσεις πρωτότυπα την ημέρα των γενεθλίων σου

Ιδέες για να γιορτάσεις πρωτότυπα την ημέρα των γενεθλίων σου

Τα γενέθλια είναι μια μέρα που όλοι μας την περιμένουμε με ανυπομονησία. Πάντα θα μπούμε στο ημερολόγιο να δούμε τι μέρα πέφτουν και να οργανώσουμε το τέλειο Birthday Party. Όμως είτε από έλλειψη χρόνου, είτε από έλλειψη έμπνευσης, τα πάρτι αυτά καταλήγουν να γίνονται στο γνωστό στέκι που βγαίνουμε τα Σάββατα και οι φίλες μας να μας βγάζουν μια τούρτα έκπληξη για να σβήσουμε τα καθιερωμένα κεράκια.

Αυτή την χρονιά όμως θα σου ΄δώσω εγώ την έμπνευση που σου λείπει μέσα από κάποιες ιδέες για να περάσεις τα φετινά σου γενέθλια λίγο διαφορετικά. Μια ωραία ιδέα είναι να οργανώσεις ένα πικνίκ με τις φίλες σου. Βρες ένα ήσυχο μέρος σε ένα δασάκι και στρώσε κάτω μια από εκείνες τις πικέ κουβερτούλες που έχουμε για την άνοιξη. Βάλε από πάνω μαξιλάρες και ετοίμασε λίγα πιάτα με τυριά και σνακ, μαζί με ένα ωραίο κρασί για να σας συντροφεύει στις ατελείωτες συζητήσεις σας. Και αν θέλετε να ξανανιώσετε για λίγο παιδιά τότε δεν μπορείτε να πάρετε μια μπάλα και να παίξετε τα παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν μικρές.

Αν από την άλλη έχετε φτάσει σε μια ηλικία που το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε τότε ένα all day spa είναι η καλύτερη λύση. Κλείστε ένα δωμάτιο με σάουνα και τζακούζι και απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση. Ειδικά αν πριν από αυτά μπορέσετε να συνδυάσετε ένα μισάωρο μασάζ.

Featured Image: Tima Miroshnichenko/Pexels

0 Comments