ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Κάνε τα κοσμήματα σου να αστράψουν ξανά

Κάνε τα κοσμήματα σου να αστράψουν ξανά

Μάθε όλα τα μυστικά για να κρατάς τα κοσμήματα σου λαμπερά.


Όλα τα κοσμήματα μας όσο καλά και ακριβά κι αν είναι με την πάροδο του χρόνου σκουριάζουν, κιτρινίζουν και θέλουν και αυτά το φρεσκάρισμα τους. Είναι αυτά τα οποία μας δίνουν λάμψη σε κάθε μας εμφάνιση και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Μας φροντίζουν με τον δικό τους τρόπο. Καιρός να μάθουμε και εμείς πως πρέπει να τα φροντίζουμε.

Αν τα κοσμήματα σας είναι από χρυσό ή είναι επιχρυσωμένα μπορείτε να καθαρίσετε τα μαύρα σημεία τους με μια οδοντόβουρτσα και λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας. Τρίψτε καλά τα κοσμήματα σας και μετά ξεπλύνετε με νερό.

Αν μιλάμε για ημιπολύτιμους λίθους τότε το μόνο που έχεις να κάνεις για να τους φρεσκάρεις είναι να τους τοποθετήσεις σε ένα μπολάκι με ζεστό νερό και υγρό πιάτων. Αφού τα αφήσετε εκεί για λίγη ώρα ξεπλύνετε και σκουπίστε τα.

Αν τα κοσμήματα σας είναι ασημένια τότε θα χρειαστείτε μπράσο για να τα φρεσκάρετε. Θα τα τρίψετε με το καθαριστικό και στην συνέχεια θα τα ξεπλύνετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία με ένα σπιτικό καθαριστικό. Την κέτσαπ! Ναι καλά άκουσες. Λόγω της οξύτητας της ντομάτες κάνουν τα κοσμήματα σου να αστράφτουν ξανά.

Featured Image: cottonbro/Pexels

0 Comments