ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ vs Νερό Micellaire

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ vs Νερό Micellaire

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας μερικές αλήθειες. Σε όλες μας αρέσει να είμαστε περιποιημένες και για αυτόν τον λόγο πριν από κάθε μας έξοδο βαφόμαστε. Είτε επιλέξουμε ένα φυσικό μακιγιάζ, είτε ένα έντονο, η βραδινή μας σκέψη είναι η ίδια. Μήπως να μην ξεβαφτώ μόλις γυρίσω σπίτι; Όλες έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο να κοιμηθούμε βαμμένες. Μετά όμως σκεφτόμαστε την όψη του προσώπου μας το επόμενο πρωί και το ενδεχόμενο να κοιμηθούμε με όλους τους ρύπους πάνω στο πρόσωπο μας.

Η επόμενη σκέψη είναι ο τρόπος που θα αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Η μια λύση είναι να ανοίξεις εκείνη την μαγική συσκευασία και να ξεβαφτείς με το μαντηλάκι εύκολα και γρήγορα και η άλλη επιλογή είναι να ακολουθήσεις όλη την απαραίτητη τελετουργία.

Τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορεί να αφαιρούν γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά το μακιγιάζ αλλά δεν αφαιρούν όλο το μακιγιάζ. Μετά την χρήση τους καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα σαπουνάκι και να πλύνεις σχολαστικά το πρόσωπό σου. Από την άλλη πλευρά το νερό micellaire όχι μόνο καθαρίζει, αλλά απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση.

Τώρα λοιπόν σκέψου με ποιόν τρόπο θα επιλέξεις την επόμενη φορά να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου.

Featured Image: ViDIstudio/freepik