ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Μερικά κόλπα για ένα πεντακάθαρο μπάνιο

Μερικά κόλπα για ένα πεντακάθαρο μπάνιο

Οι υποχρεώσεις της μέρας μας απορροφούν πολύ χρόνο και ενέργεια. Η καθαριότητα του σπιτιού όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Συνήθως ξεκινάς να καθαρίζεις τα δωμάτια και το σαλόνι μετά πας προς την κουζίνα και τελευταίο ως συνήθως αφήνεις το μπάνιο. Είναι το μέρος του σπιτιού που σπαταλάς τον περισσότερο χρόνο. Είναι όμως και το μέρος το οποίο πρέπει να είναι πάντα καθαρό! Για τον λόγο αυτό εμείς θα σου πούμε μερικά κόλπα για να έχεις πάντα ένα καθαρό μπάνιο.

  1. Ξεκίνα αδειάζοντας το μπάνιο από τα αντικείμενα που έχεις μέσα. Αδειάζοντας το μπάνιο στην συνέχεια θα σου είναι πιο εύκολο να το καθαρίσεις σχολαστικά, σε σχέση με το αν έπρεπε να μετακινείς τα πράγματα.
  2. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις το τηλέφωνο της ντουζιέρας. Είναι ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται πολλά άλατα και μικρόβια και δεν του δίνουμε την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται.
  3. Το πιγκάλ, αφού καθαρίσετε θα πρέπει να το πλύνετε με χλωρίνη και να το αφήσετε να στεγνώσει πριν το τοποθετήσετε ξανά στην βάση του. Αν το αφήσεις βρεγμένο είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν βακτήρια.
  4. Προμηθεύσου μαντηλάκια με χλωρίνη για την λεκάνη. Κάθε φορά που θα θέλεις να φρεσκάρεις στα γρήγορα το μπάνιο σου, τα μαντηλάκια αυτά θα σου λύσουν τα χέρια.

Featured Image: Max Vakhtbovych/Pexels

0 Comments