ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Όσα δεν γνώριζες για την Τίνα Α. Μιχαηλίδου όπως μας τα είπε η ίδια

Όσα δεν γνώριζες για την Τίνα Α. Μιχαηλίδου όπως μας τα είπε η ίδια

Η Relationship Blogger, Tίνα Α. Μιχαηλίδου, είναι αυθεντία στο είδος της, είναι η Γιατρός των Χωρισμένων και των Πληγωμένων και απλόχερα θα έπρεπε να γίνει μια ειδικότητα τέτοια μόνο για εκείνη.


Η Tίνα Α. Μιχαηλίδου είναι Relationship Blogger τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στη ζωή της και όλα αυτά τα έχει καταφέρει μόνη της, χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει το βαρύ επίθετο που φέρει στην πλάτη της λόγω του μπαμπά της. Είναι κόρη του διακεκριμένου Καθηγητή Καρδιολογίας Ανδρέα Π. Μιχαϊλίδη και της Κύπριας φημισμένης για τα χαλούμια της Ζηνοβία Μιχαϊλίδου.

Πήγε σχολείο στο Αρσάκειο, σπούδασε στο Καποδιστριακό, σπούδασε ξανά σε ΔΙΕΚ για Βοηθός Νοσηλευτή, έγραψε δύο βιβλία και υπογράφει την πρώτη της προσωπική συλλογή με quotes της για το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο By The Book, όπου ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
 1. Την μέρα που είχα την κηδεία του μπαμπά μου, το ίδιο κιόλας βράδυ έστειλα μήνυμα σε συνάδελφό μου για να τον ρωτήσω αν είναι καλά ο πεθερός του που νοσηλευόταν. Ακόμα δεν ξέρω τι δύναμη βρήκα για να το κάνω αυτό, σε όσους το είπα απορούν με την δύναμη που βρήκα εκείνη τη μέρα.
 2. Όταν μιλάω για την Α’ Ορθοπεδική συγκινούμαι, δε ξέρω το γιατί. Ίσως επειδή ήμουν δυόμιση χρόνια σε εκείνο το τμήμα, έχω πάει σε πολλές κλινικές και πάντα έψαχνα τους συναδέλφους μου από την ορθοπεδική. Συγκινούμαι ακόμα και όταν θυμάμαι εκείνους τους συναδέλφους που δεν είναι πλέον στο συγκεκριμένο τμήμα.
 3. Πέρασα τέσσερα χρόνια κλεισμένη στο σπίτι και φρόντιζα τον μπαμπά μου. Θα το ξαναέκανα, ήταν δύσκολα χρόνια. Το πιο δύσκολο ήταν ο αποχαιρετισμός στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα να αποχαιρετάς τον άνθρωπο που σε μεγάλωσε με πολύ αγάπη.
 4. Βγαίνοντας από μια τοξική σχέση, έπαθα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Από τότε βοηθάω και άλλες κοπέλες στο να προχωράνε τη ζωή τους. Θέλω να χαμογελάνε αληθινά και να μη το βάζουν ποτέ κάτω.
 5. Τα βιβλία μου το “Και Μη Χειρότερα!” και το ημερολόγιο “Ερωτευτείτε καταλλήλους και όχι ακαταλλήλους” είναι τα παιδιά μου, όπως και η συλλογή μου με προϊόντα που τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες.
 6. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, πολύ ιδιότροπη και όσοι δεν με ξέρουν απορούν καθώς είμαι πολύ χαμογελαστή.
 7.  Είμαι από την Κύπρο και το Τίνα βγαίνει από το Παναγιωτίνα και είναι Κυπριακή πατέντα.
 8.  Στο σχολείο δε τα πήγαινα καλά με τα Μαθηματικά, Φυσική και γνωστό κείμενα στα Αρχαία. Όμως είχα μια τάση προς ανωμαλία καθώς είχα 20 στη Χημεία, Γεωμετρία, Στατιστική και στο άγνωστο κείμενο των Αρχαίων.
 9.  Όποτε με βλέπω στον καθρέπτη μιλάω με την Τίνα και την επιβραβεύω, επίσης την έμαθα να αγαπάει τις ατέλειές της.
 10.  Στο καθρέπτη μου έχω quotes γραμμένα με κόκκινο κραγιόν για να μου δίνουν δύναμη κάθε μέρα, όλη μέρα.
 11. Ποτέ δε πίστευα ότι αυτά τα δέκα χρόνια ως relationship blogger θα είχα κύμα αγάπης από πολλούς ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια και αυτό είναι πολύ συγκινητικό.
 12. Λατρεύω τον Γιάννη Πλούταρχο και ακούω συνέχεια τα τραγούδια του.
 13.  Όποτε βλέπω την ταινία Ps I love you κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος.
 14. Δεν έχω πολλές κολλητές γυναίκες, αλλά έχω κολλητούς άντρες τα βρίσκω καλύτερα μαζί τους και έχω καλύτερη επικοινωνία.
 15. Έχω διώξει πολλούς τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μου.
 16. Έχω κάνει στην άκρη συναισθήματα για κάποιον για να τον στηρίξω στο χωρισμό του, τελικά γίναμε οι καλύτεροι φίλοι.
 17. Με τον πρώην μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι εδώ και πέντε χρόνια. Δε μας βγήκε το ερωτικό και παραμείναμε φίλοι, όπως ακριβώς ήμασταν και πριν τα φτιάξουμε.
 18. Για να λύσω ένα πρόβλημα πρέπει να το πάω μέσω Τρίπολης που λέει και η μαμά μου δεν βρίσκω εύκολες λύσεις, ούτε μπορώ να λύσω εύκολα θέματα, με εξιτάρουν τα δύσκολα. Για αυτό και στα μαθηματικά πάντα έλυνα τα δύσκολα και ποτέ τα εύκολα.
 19. Αγχώνομαι με το παραμικρό, ακόμα και αν αυτό που με αγχώνει είναι να συμβεί μετά από μήνες ή χρόνο.
 20. Δεν κάθομαι ποτέ ήσυχη, βαριέμαι εύκολα και θέλω συνεχώς να ασχολούμαι με καινούρια πράγματα.
 21. Αν δε συμπαθήσω κάποιον δε θα τον συμπαθήσω ποτέ, ακόμα και αν είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Είμαι πολύ μυστήρια σε αυτό και πολύ ειλικρινής, αν δε συμπαθώ κάποιον θα το δείξω και θα το πω ευθέως. Δε θα κάτσω από πίσω να θάβω και από μπροστά να κάνω πως συμπαθώ κάποιον. Την ξινίλα μου την δείχνω έντονα.
 22. Στην Ορθοπεδική δεν ήταν πάντα ρόδινα όλα και γενικά στις κλινικές δεν ήταν όλα ρόδινα, πολλές φορές για να μην μιλήσω άσχημα πήγαινα στα αποδυτήρια και έκλαιγα από θυμό και όλοι θεωρούσαν ότι είμαι ευαίσθητη, αλλά δεν ήταν θέμα ευαισθησίας, ήταν ότι σεβόμουν που ήταν ανώτεροι μου και προτιμούσα να κλαίω από νεύρα παρά να μιλήσω άσχημα.
 23. Μια μέρα μετά την κηδεία του μπαμπά μου όταν με πήρε ο κολλητός μου τον αποκάλεσα “μπαμπά”.
 24. Η καλύτερη φίλη μου είναι η σκυλίτσα μου.
 25. Όταν χωρίζω ξεπερνάω τους πρώην μου με παγωτό, κρασί κόκκινο ή vodka και Γιάννη Πλούταρχο.
 26. Δεν κάνω πλέον όνειρα τα αφήνω όλα στη τύχη.
 27. Όταν τσακώνομαι με αγαπημένα μου πρόσωπα στεναχωριέμαι απίστευτα και σκάω μέσα μου.
 28.  Είμαι απίστευτα γλυκατζού, αλλά τα τελευταία χρόνια όσο και αν σου φανεί παράξενο έχω σταματήσει να τρώω γλυκά.
 29. Ο κύριος λόγος που θέλησα να ασχοληθώ με την Νευρολογική Νοσηλευτική και την Ψυχιατρική Νοσηλευτική είναι διότι ο μπαμπάς μου έπασχε από άνοια και ήθελα να κάνω τους ασθενείς με άνοια να χαμογελάνε έστω και λίγο όπως έκανα και τον μπαμπά μου.
 30. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά, άλλωστε το δικό μου quote είναι: “Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει.”

0 Comments