ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Ποια είναι η σωστή σειρά που πρέπει να εφαρμόζεις τα προϊόντα ομορφιάς

Ποια είναι η σωστή σειρά που πρέπει να εφαρμόζεις τα προϊόντα ομορφιάς

Η σειρά με την οποία θα εφαρμόσεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου παίζει σημαντικό ρόλο. Γι'αυτό μάθε ποια είναι αυτή.


Τα προϊόντα ομορφιάς θα πρέπει να τα τοποθετούμε πάντα με μια συγκεκριμένη σειρά. Αν τοποθετηθούν λάθος τότε μπορεί να μην είναι αποτελεσματικά και στην χειρότερη περίπτωση να προκαλέσουν ερεθισμούς. Ο κανόνας που πρέπει να ακολουθούμε είναι πως πρώτα τοποθετούμε τα προϊόντα με την πιο λεπτή στρώση και στην συνέχεια αυτά με την πιο παχιά. 

  1. Cleanser. Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσουμε το πρόσωπο μας από τα λίπη και τους ρύπους. 
  2. Toner. Είναι ένα προϊόν που μπορείς και να παραλείψεις. Τα toners απλά προετοιμάζουν το πρόσωπο σου ώστε να απορροφηθούν καλύτερα τα επόμενα προϊόντα. 
  3. Serum. Το serum είναι ένα boost ενεργών συστατικών. Υπάρχουν πολλά για διάφορες περιπτώσεις και ανάγκες. Βρες το δικό σου!
  4. Κρέμα ματιών. Την τοποθετούμε πριν την ενυδατική προσώπου διότι είναι πιο ελαφριά. Προτιμήστε μια με καφεΐνη για την πρωινή σας ρουτίνα. 
  5. Ενυδατική κρέμα. Είναι από τα πιο σημαντικά βήματα και απαραίτητο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τα λιπαρά δέρματα. 
  6. Αντηλιακό. Τελευταίο και πολύ σημαντικό βήμα είναι το αντηλιακό μας. Το φοράμε χειμώνα, καλοκαίρι αφού μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. 

Featured Image: Content Pixie/Unsplash

 

0 Comments