ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Πώς να αξιοποιήσεις το δοχείο από ένα τελειωμένο κερί

Πώς να αξιοποιήσεις το δοχείο από ένα τελειωμένο κερί

Για σένα που αγαπάς τα κεριά και αγοράζεις συνέχεια, μάθε πως να αξιοποιήσεις τα δοχεία τους αφού τελειώσουν.


Τα κεριά δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα, μας χαλαρώνουν και μας γεμίζουν ζεστασιά. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ με ποιους τρόπους μπορείς να αξιοποιήσεις τα δοχεία τους ώστε να μην τα πετάξεις; Είτε μιλάμε για γυάλινα διάφανα δοχεία, είτε για κεραμικά με ξύλινο καπάκι, ένα είναι το σίγουρο, αφού τελειώσουν μπορούν να σου φανούν εξίσου χρήσιμα.

Αρχικά μόλις το κερί φτάσει στο τέλος του γέμισε το με καυτό νερό. Μόλις το νερό κρυώσει θα δεις πως το κερί θα έχει ξεκολλήσει και θα επιπλέει στην επιφάνεια του νερού. Αν έχουν μείνει κάποια υπολείμματα μπορείς να τα αφαιρέσεις με προσοχή.

Αν το δοχείο είναι με καπάκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αποθηκεύοντας μέσα τα βαμβάκια για το ντεμακιγιάζ σου. Θα είναι πιο εύκολο να τα βρεις όταν τα χρειάζεσαι και θα διακοσμήσεις με minimal τρόπο το μπάνιο σου. Επίσης μπορείς να τοποθετήσεις μέσα κάποια από τα κοσμήματα σου, όπως για παράδειγμα τα δαχτυλίδια σου. Ή ακόμα να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση για τα πινέλα σου. Αν από την άλλη το δοχείο είναι διάφανο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν μικρό βάζο για λουλούδια.

Αυτές είναι μερικές από τις μορφές που μπορεί να πάρει το παλιό σου κερί και να συνεχίσει να ομορφαίνει το σπίτι σου!

Featured Image: Castorly Stock/Pexels

0 Comments