ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Σκέφτομαι και γράφω τα θετικά

Σκέφτομαι και γράφω τα θετικά

Όλοι μας λίγο ή πολύ νιώθουμε πιεσμένοι. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και πίσω από αυτές τρέχουμε και εμείς. Οι απαιτήσεις στην δουλειά που δεν μας αφήνουν στιγμή να χαλαρώσουμε. Ο χρόνος που θέλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου ή στους φίλους, όμως δεν υπάρχει. Αυτά και άλλα πολλά μας κάνουν καθημερινά να σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν είναι όπως θα θέλαμε. Πως όλα πάνε στραβά. Καμία θετική σκέψη δεν περνάει από το μυαλό μας.

Ξέρω πως είναι φίλη μου, γι’ αυτό σου έχω βρει μια λύση που θα σε γεμίσει με αισιοδοξία. Βγες έξω στα μαγαζιά και αγόρασε το πιο όμορφο ημερολόγιο ή ένα μικρό τετραδιάκι που να σου ανεβάζει την διάθεση κάθε φορά που θα το πιάνεις στα χέρια σου. Ξύπνα το επόμενο πρωί και ξεκίνα δυναμικά την μέρα σου. Μόλις όμως έρθει το βράδυ πιάσε αυτό το μικρό τετράδιο στα χέρια σου και σκέψου μια στιγμή μέσα στην μέρα σου που ένιωσες χαρούμενη. Μια στιγμή που ένα μικρό περιστατικό σε έκανε να νιώσεις ευγνώμων. Μια στιγμή που σου χάρισε χαρά, ευτυχία ή ελπίδα. Και μόλις βρεις ποια είναι αυτή η στιγμή γράψτην.

Κάποιες φορές πιστεύουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα καλό απλά επειδή δεν εστιάζουμε σε αυτό. Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, άλλα αν το σκεφτείς καλά στο τέλος του χρόνου θα έχεις στα χέρια σου ένα τετράδιο γεμάτο με όμορφες στιγμές. Αν όχι 365, σίγουρα πολλές!

Featured Image: Julia Avamotive/Pexels