ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
Menu & Search
Ταξίδι για να σε βρω

Ταξίδι για να σε βρω

Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι σκέφτηκες ποτέ πόσους ανθρώπους θα συναντήσεις; Θα σου πω εγώ. Πολλούς.


Ένα ταξίδι που δεν έχεις ιδέα πότε θα ξεκινήσει. Ποια θα είναι η διαδρομή; Θα είναι ευθεία; Θα έχει εμπόδια; Ανηφόρες; Κατηφόρες; Θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου; Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι σκέφτηκες ποτέ πόσους ανθρώπους θα συναντήσεις; Θα σου πω εγώ. Πολλούς. Και πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά θα νομίζεις πως είναι αυτός ο άνθρωπος που ψάχνεις. Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα που θα τον συναντήσεις και θα νιώσεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα που δεν έχεις νιώσει ποτέ ξανά. 

Αν είσαι τυχερός θα ξεκινήσετε μαζί ένα κοινό ταξίδι. Θα ερωτευτείτε, θα γελάσετε, θα κλάψετε, θα πονέσετε, θα γίνεται πιο δυνατοί, θα μάθετε. Μπορεί αυτό το ταξίδι να μην τελειώσει ποτέ για εσάς τους δύο. 

Αν όμως τελειώσει μπορεί να σκεφτείς ότι ίσως δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος που έψαχνες. Με τον καιρό όμως και αφού θα συνεχίζεις μόνος σου πια αυτό το ταξίδι, θα συναντήσεις νέους ανθρώπους που ποτέ δεν θα δεις στα μάτια τους αυτό που είχες δει σε εκείνον. 

Προσαρμόζεσαι, συμβιβάζεσαι, μαθαίνεις να ζεις χωρίς αυτόν ή ίσως με κάτι λιγότερο. Ποτέ όμως δεν θα σταματήσεις να τον σκέφτεσαι, να τον νοιάζεσαι, να τον αναζητάς, να μαθαίνεις για αυτόν, να χτυπάει η καρδιά σου δυνατά -όπως τότε- στο άκουσμα του. Είτε είναι δίπλα σου, είτε πολύ μακριά σου είναι το ίδιο πράγμα από την στιγμή που δεν είναι μαζί σου.  

Featured Image : Leah Kelley/Pexels

0 Comments